Rajaa

Vauvan riippumatot

Väri: Sininen | Vauvan riippumatot - Erittäin turvallisia | Suurin kokoelma vauvojen riippumattoja

Meillä on erityisiä vauvojen riippumattoja kaikista pienimmille.

Turvalliset vauvojen riippumattoomme sopivat ripustettaviksi pinnasänkyyn tai vastaaviin vauvan riippumattojalustoihin. Keinuta vauvasi uneen vauvan riippumatossa.

Tiesitkö jo vauvojen riippumattoistamme?

Monille vauvoille vauvan riippumatto on paras tapa nukahtaa. Vauvan riippumaton lempeä keinuttaminen tuntuu hyvin luonnolliselta (ei nykiviä liikkeitä), mikä auttaa vauvaa nukahtamaan nopeammin.

Vauvat keinutetaan luonnollisesti uneen, joten vauvan riippumatto ottaa tämän luonnollisen prosessin haltuunsa. Se on myös hieno kokemus, että keinuttaa vauvaa uneen vauvan riippumatossa.

Vauvan riippumatto on hieno lahja!

Tunnetko ihmisiä, jotka odottavat vauvaa? Valitse siis vauvojen riippumatto ja voit olla varma, että vauvasi pääsee nauttimaan siitä pitkään! Luonto huolehtii keinuttamisesta ja pikkuinen nukahtaa syvään uneen. Vauvan riippumatto sopii käytettäväksi alakerrassa ja vauvan makuuhuoneessa - ei koskaan tiedä, missä vauva nukahtaa!

Onko se turvallinen vauvalle? Vinkkejä ja tietoja vauvan riippumatosta

Kun asetat vauvan selälleen riippumattoon, vauvan selkä ei ole jäykästi suorana. Tämä mahdollistaa sujuvamman siirtymisen sikiöasennosta suurten ihmisten maailmaan, mikä on parempi vauvalle. Vauva ei myöskään voi kierähtää riippumatosta, koska riippumatto tukee myös vauvan kylkiä. Varmista, että vauva pysyy lämpimänä riippumatossa. Toisin kuin patja tai normaali sänky, riippumatto ei pidä lämpöä. Tämä tarkoittaa, että riippumatto on talvella kylmä ja viileä kesällä, joten varmista, että vauva pysyy lämpimänä.

Lisävinkki: Varmista, ettei vauva ole yli 20 senttimetriä lattian yläpuolella riippumatossa. Tämä on turvallisuuden vuoksi.

View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Vauvan Riippumatto 'Natural' Blue
  Rating:
  100%
  Tropilex ® Vauvan Riippumatto 'Natural' Blue
  49,00 €
  Varastossa
View as Ruudukko Luettelo

1 tuote

Aseta laskevaan järjestykseen

Väri: Sininen - Vauvan riippumatot - Vauvat & Lapset

Sininen. Vauvan riippumatot - Erittäin turvallisia | Suurin kokoelma vauvojen riippumattoja

Turvalliset vauvan riippumatot. Helppo pestä. Osta vauvariippumattosi edulliseen hintaan. Suurin valikoima. Ilmainen toimitus ja palautus.