Miksi Riippumatto Verkossa?

Monet riippumatoistamme tulevat suoraan Brasiliasta, Meksikosta ja Ecuadorista. Antamalla näille perinteisille riippumattojen tuottajille pääsyn länsimaisille markkinoille he saavat mahdollisuuden vaurastumiseen ja parempaan elämänlaatuun.

Tunne olosi loistavaksi, kun rentoudut riippumatossa

Valikoimamme lähtökohtana on, että jokainen sen sisältämä tuote saa sinut tuntemaan olosi hyväksi. Loppujen lopuksi puhdas omatunto on keskeinen lähtökohta sille, että voit rentoutua riippumatossasi! Siksi Riippumatto Verkossa myymme pääasiassa reilun kaupan ja/tai ympäristöystävällisiä tuotteita. Tunne olosi hyväksi paitsi siksi, että ostit reilun tuotteen, myös siksi, että sait valita suuresta valikoimasta, maksoit halvimman hinnan ja sait hyvää palvelua.

Loistava palvelu

Yritämme tarjota parasta mahdollista palvelua jokaisessa tilauksessa. Tilaa ennen klo 16 ja lähetämme tilauksen samana päivänä! Asiakaspalvelumme palvelee klo 9–17 puhelimitse ja chatissa.

365 päivän palautus

Riippumatto Verkossa -verkkokaupassa voit tehdä palautuksen jopa 365 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Jos tuote ei ole täysin odotetun kaltainen, se ei ole ongelma!

Perustaminen Riippumatto Verkossa

Ensimmäinen verkkokauppamme perustettiin vuonna 2009. Vuodesta 2010 olemme avanneet useita uusia verkkokauppoja, mukaan lukien Riippumatto Verkossa. Riippumatto Verkossa pyrkii tarjoamaan mahdollisimman suuren valikoiman riippumattoja ja riipputuoleja mahdollisimman alhaisella hinnalla. Koska olemme toimineet alusta alkaen hyvämaineisten toimittajien kanssa, olemme kyenneet tarjoamaan parasta laatua ja palvelua alusta lähtien.

Lämpimin terveisin ja aurinkoisin hymyin,

Kees van Dijk - Hammocks