Näyttelytila Dedemsvaartissa

Vuodesta 2013 olemme varustaneet osan Dedemsvaartin varastostamme näyttelytilaksi. Kaikki riippumatto- ja riipputuolijalustat ovat esillä, ja voit kokeilla kaikkia riippumattoja ja riipputuoleja vapaasti.

Näyttelytilamme

"Mitä tekisimme tälle kaikelle tilalle?" kysyi Kees van Dijk (omistaja) vuoden 2012 puolivälissä, kun Riippumatto Verkossa muutimme uuteen varastoon ja toimistotiloihin Dedemsvaartissa (Overijssel, Tanska). Muutamaa viikkoa myöhemmin meille soitti asiakas, joka pyysi nähdä riippumaton ennen ostoa, ja idea syntyi. Perustimme pienen näyttelytilan yhteen huoneista. Emme liian isoa, mutta ei sen tarvitse ollakaan; kunhan jalustat, riippumatot ja riipputuolit ovat katsottavissa (ja kokeiltavissa). Näyttelytila avautui 1. tammikuuta 2013. Siitä lähtien satoja asiakkaita on tullut hakemaan tilauksensa tai kokeilemaan tuotteita ennen ostamista. Etkö vieläkään tiedä, minkä valitsisit? Sitten voit saada henkilökohtaisia neuvoja siitä, mikä riippumatto sopii elämäntyyliisi!

Haluatko vastaanottaa tilauksen?

Tilaa verkkokaupastamme varmistaaksesi, että meillä on vielä tuotteita varastossa. Maksamisen aikana voit ilmoittaa, että tulet hakemaan tilausta Dedemsvaartista. Jos haluat maksaa käteisellä Dedemsvaartissa, valitse maksutavaksi "Pankkisiirto". Kylän keskustassa on pankkiautomaatti.

Aukioloajat

Avoinna arkipäivisin klo 9–17. Kun live-chat on aktiivinen, olemme yleensä myös paikan päällä. Voit siis sopia tapaamisen chatin kautta. Riippumatto Verkossa Fahrenheitstraat 5 7701 BV Dedemsvaart Alankomaat